Fortenfair


De markt is in op Werk aan het Spoel op zondag 18 juni

De Fortenfair is een eendaags markt-, natuur- en cultuurevenement op Werk a/h Spoel. Een veelzijdige markt en ontmoetingsplaats, waar creativiteit, theater (kinder)spel en duurzame producten samengaan met gezelligheid voor de hele familie! De fair word dit jaar voor de zevende maal gehouden en trekt normaliter ruim 9000 bezoekers.

Een gevarieerd aanbod van maximaal 120 deelnemers op het natuurrijke terrein van Werk a/h Spoel en omgeving. Duurzame, unieke en creatieve initiatieven komen samen op deze bruisende markt. Hier is plek voor aanbieders in mode, sieraden, woon-cadeau, hergebruik, handgemaakte, ambachtelijke, eerlijke en bijzondere producten en diensten.

Vanzelfsprekend biedt de Fortenfair graag verschillende podia aan voor muzikaal talent, singer-songwriters, bands, wereldmuziek, koren, orkesten en theatervoorstellingen.

Voor kinderactiviteiten is er speciale aandacht: Uiteraard het Kinderplein maar ook op spontane plekken maken ze spelenderwijs kennis met de omliggende natuur en de culturele historie van de fortomgeving.

Ongedwongen, groen en uitzonderlijk
De Fortenfair heeft een ongedwongen sfeer en staat open voor iedereen, met de nadruk op ondernemers en bewoners in de regio. Fortenfair zorgt voor verbinding tussen zowel (kleine) bedrijven, particulieren, verenigingen en cultuuraanbieders als de bezoekers in de prachtige omgeving en Werk a/h Spoel.
De Fortenfair is een uitzonderlijke beleving!

Deelname kost €70, de kramen zijn 4 meter kramen ~ plekken per m2 op aanvraag
Selectieprocedure: ja, inschrijven kan tot en met woensdag 31 mei 2017

Aanmelden kan via de website (aanmeldformuliermeer informatie

 

Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on TumblrFlattr the authorPrint this pageEmail this to someone

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.