Heleboel! Shop & Play, Amersfoort


De markt is in Stadscafé De Observant op zaterdag 8 juli en

Heleboel! is een vrij-toegankelijk markt-event waar Shoppen & Spelen écht samengaan. Hier krijgen ouders de kans de pareltjes op de markt te shoppen terwijl kinderen zich vermaken in de speciaal voor hen ingerichte speelgelegenheid.

Wat voor pareltjes?
Uitsluitend mooie, leuke, originele en kwalitatieve spullen voor het (jonge) gezin, variërend van baby- en kinderkleding, verzorgings-artikelen, speelgoed, boeken tot (klein) meubilair.

Op de indoor (en bij goed weer ook outdoor) markt vind je een beperkt aantal aanbieders. Zo proberen wij exclusiviteit te bieden en daarmee de deelnemers goede verkoopkansen te geven. Een overzichtelijk aanbod vermijdt tevens ‘keuzestress’ bij de bezoekers. Kleinschalig, gevarieerd en persoonlijk. Dat is waar Heleboel! onderscheidend in wil zijn. De ontspannen sfeer en het plezier dat de kinderen beleven geeft ouders de ruimte om op een prettige, stressvrije manier te shoppen.

Heleboel! vindt plaats bij De Observant in Amersfoort; een prachtig, monumentaal klooster in het hart van de stad.
Deze karakteristieke omgeving zorgt voor een aangename sfeer. De locatie is zeer goed bereikbaar met fiets, OV en auto en er is een ruim aanbod aan parkeermogelijkheden in de nabije omgeving.

Selectieprocedure: ja

De kosten voor deelname aan een editie bedragen €25,- excl. BTW.
Voor dit tarief krijg je:
– een standplaats van ruim 2 vierkante meter, incl. een tafel (70x140cm of 70x210cm)
– een vermelding op de Facebook pagina
– een vermelding in de nieuwsbrief van Heleboel!

Meld je aan voor o.a. zaterdag 29 april en/of zaterdag 27 mei

sefton-events@outlook.com

meer informatie

 

Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on TumblrFlattr the authorPrint this pageEmail this to someone

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.