Markt in ‘t Park, Zoetermeer


De markt is in het Nicolaaspark op zondag 3 september.

Op zondag 3 september 2017 zal de lifestylemarkt ‘Markt in ’t Park’ weer plaatsvinden in het intieme Nicolaaspark in het centrum van Zoetermeer. Tientallen standhouders verkopen de mooiste producten en het lekkerste eten! Dat de behoefte aan een laagdrempelige plek in Zoetermeer waar creativiteit en ontmoeten centraal staan groot is, blijkt uit het aantal standhouders dat zich ieder jaar aanmeldt. Ook trekt de markt een grote, enthousiaste groep bezoekers. Naast de kramen met voor ieder wat wils, zijn er tijdens de editie van 2017 ook leuke creatieve activiteiten voor kinderen en volwassenen en een aantal originele food trucks van TOOST!

Ontdek hoe shoppen, creativiteit en een uitmuntende sfeer hand in hand kunnen gaan en laat je inspireren! Ben je op zoek naar mooie producten met een verhaal of bijzondere en vaak unieke items voor je interieur of kledingkast? Wil je heerlijk eten en drinken en in contact komen met ontwerpers, designers en kunstenaars? Dan ben je bij ‘Markt in ’t Park’ op het juiste adres. Kom met vrienden, je gezin of oma. Iedereen is welkom!

De markt zoekt enthousiaste standhouders die mooie of lekkere producten aanbieden. Dit mogen handgemaakte of (bijzondere!) ingekochte items zijn. Het horeca gedeelte is reeds verzorgd. Wel zijn we nog op zoek naar standhouders die ‘food to go’ aanbieden.

Deelname kost €50,-, de kramen zijn standplaats met kraam 4x1m – standplaats zonder kraam 4,5×4,5m

Organisator: Markt in Het Park
Selectieprocedure: ja, inschrijven kan tot en met donderdag 3 augustus 2017 door het selectieformulier in te vullen op marktinhetpark.nl

 

Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on TumblrFlattr the authorPrint this pageEmail this to someone

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.