Roze Lifestylemarkt, Dordrecht


De markt is in Dordrecht op (roze) zaterdag 15 september

Zaterdag 15 september neemt tussen 14:00 uur en 20:00 uur de Roze Lifestylemarkt een centrale rol in op het sfeervolle Beverwijcksplein, tijdens Dordrecht Pride 2018. Deze gezellige markt wordt een mix van o.a. lifestyleproducten, streek- en verzorgingsproducten, fashion en diverse accessoires aangevuld met lekkere foodtrucks.
De Roze Lifestylemarkt op Dordrecht Pride is de enige in zijn soort en daarmee niet alleen de gezelligste maar ook de grootste van Nederland!

Ondanks slecht weer tijdens de eerste editie in 2017 is het de hele dag gezellig druk geweest en kraamhouders hebben de hele dag door belangstelling gehad. Ook is het evenement en de markt zelf veel gepromoot via posters, media en Facebookadvertenties.
Tijdens het evenement heeft de markt ook zeer veel media-aandacht gekregen, er zijn 5 cameraploegen geweest (regionaal nieuws en vloggers), live radio en fotografen/journalisten van kranten. Voor de nieuwe editie op zaterdag 15 september zal Dordrecht Pride evenveel reclame maken en komen er spotjes op de landelijke tv-zender OUT-TV

Een sfeerimpressie van de editie in 2017 zie je hier

Deelname kost €50,00 (er wordt tevens €50,00 borg gevraagd), de kramen zijn 3 meter, uitbreiding is mogelijk
Selectieprocedure: ja, inschrijven kan zolang er beschikbaarheid is.en uiterlijk tot en met vrijdag 1 juni 2018

Aanmelden kan via dordrechtpride.nl
Organisator: Dordrecht Pride
meer informatie

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.