Down the .. where?


Dit weekend was ik op Down The Rabbit Hole. Een weekend vol uitersten: zeikende regen, zonnebrand, moddervoeten en de hele nacht dansen.

Vooraf had ik de organisatie een facebookbericht gestuurd om te checken of er een markt was: “ja!” zeiden ze. Maar wáár die was en wie er meededen, daar kwam ik niet achter want op mijn vervolgvragen kwam geen antwoord, alleen de suggestie om de app te downloaden, maar daar was de markt niet te vinden. #verbeterpuntje

Zondagochtend belandde ik eindelijk op de #festivalmarkt‬, die was verscholen achter een grote tent en het regende al uren, zowel bezoekers als deelnemers hadden t ff zwaar op deze 3e festivaldag. Maar later breekt de zon weer door en dan ziet alles er beter uit.

Zoals je aan de filter ziet zit ik (sinds kort) op Instagram >>https://www.instagram.com/mevrouwmarkt/ daar meer plaatjes van markten die ik bezoek en andere dingen die ik relevant vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *