Fort Isabella Fair, Vught


De markt is op Fort Isabella op zondag 12 april en maandag 13 april

Meld je aan voor de tweede editie van Fort Isabella Fair!

Fort Isabella Fair is een nieuw marktevenement tijdens Pasen (12+13 april) op Fort Isabella in Vught, waarbij lifestyle en leasure, lekker eten en drinken, en leerzaam vertier centraal staan. (Lokale) organisaties en ondernemers, ontwerpers, bewoners van het fort, en het bezoekende publiek komen samen op het terrein van het oude fort om out- en indoor te vieren.

Markt mét
Fort Isabella Fair is niet zomaar een markt, maar een markt mét! Met aandacht, met inhoud en met een randprogrammering. Bij Fort Isabella Fair wordt kennis gedeeld. Ambacht en omgeving staan namelijk hoog in het vaandel.

Fort Isabella Fair creëert een plek waar (streek)producten rond wonen en buitenleven, verblijven en vrije tijd, maar ook mooimakerij getoond en verkocht kunnen worden. Ook is er ruimte voor workshops en acts!

Fort Isabella Fair vindt plaats in het voorjaar, als we weer naar buiten gaan. Op basis hiervan wordt het aanbod (de standhouders en activiteiten) geselecteerd.

Fort Isabella Fair biedt de ondernemer/maker een geïnteresseerd publiek (vorig jaar bezochten 2500 mensen de markt). Op een plek waar de bezoeker graag en gemakkelijk komt. Een plek die velen zal verrassen door al het moois wat Vught en omstreken te bieden heeft.

Fort Isabella Fair laat de regio Vught / ‘s-Hertogenbosch en haar bewoners/ondernemers een belangrijke rol spelen in het aanbod en programma. Daarnaast worden lokale instellingen en initiatieven betrokken om hun expertise en kennis te delen. Fort Isabella Fair werkt bovendien samen met de Fort Isabella, de ondernemers en bewoners.

Bijzondere locatie
Fort Isabella Fair maakt gebruik van een prachtige locatie: het terrein van Fort Isabella, een een plek met een rijk verleden. Het is een prachtige, representatieve locatie midden in de Vughtse natuur, op 10 minuten afstand van het gezellige centrum van ‘s-Hertogenbosch. En de Vughtse Heide (natuurgebied) ligt om de hoek!

Op deze plek komen meer dan 150 ondernemers en bewoners (van studenten/startups en horecagelegenheden, tot commerciële partijen en non-profit organisaties) samen, in een mix van verschillende disciplines. Deze inspirerende plek, met bijzondere historie is het decor van Fort Isabella Fair! Ondanks deze ruime plek, heeft Fort Isabella Fair een kleinschalige en toegankelijke karakter.

Je hebt een kraam vanaf € 95,- voor 2 dagen,

Tot 20 februari 2020 krijg je 10%  vroegboek-korting!

Selectieprocedure: ja, inschrijven kan tot en met zondag 5 april 2020

Deelnemers kunnen zich aanmelden via http://fortisabellafair.nl
of stuur een mailtje naar fortisabellafair@gmail.com

Organisator: Mariapaviljoen en Lion Event Support
meer informatie

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.