Ga je betalen voor advertenties op social media?


Een paar jaar geleden zei een vriendin heel casual dat ze wel eens adverteerde op Facebook. Woowww! Ik dacht dat dat alleen was voor megabedrijven met een enorm advertentie budget. Hej, ik was een beetje naïef, gebeurt soms.

Adverteren op social media is geen slecht idee. Oké, ik vind dat betalen voor social media stom is omdat het het steeds moeilijker maakt om je zuurbijelkaargeschraapte “likers” te bereiken, maar aah, ik wil ze wel bereiken en social media moeten ergens van betaald worden dus doe ik er aan mee.

Maak jij geld vrij voor betaalde advertenties voor het promoten van je markt?  Ik heb een informatie voor je verzameld over betaald adverteren op social media: Facebook, Twitter en Instagram (via Facebook).

Maar er zijn ook andere media die je kunt betalen om onder de aandacht te worden gebracht: Zet een advertentie in een relevante krant of in een tijdschrift. Ook in kranten of suffertjes kun je een betaalde advertentie laten opnemen. Is dat alleen voor megabedrijven met een enorm advertentie budget?? Vraag een offerte aan en beslis of het de moeite waard is en binnen je budget past.

Ik hoor graag jouw reactie en ervaringen!

                   ♥                 ♥      ♥        

Advertenties zijn onderdeel van je marketingplan voor je markt. In mijn boek “Organiseer een fijne markt” staat een heel lang fijn uitgebreid en fantastisch hoofdstuk over marketing voor markten én er staan voorbeeld algemene voorwaarden in. En nog veel meer. Handig.

Bestel mijn eBook

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *