Het Amsterdamse Winterparadijs


De markt is in de Rai Amsterdam van zaterdag 21 december tot en met zondag 5 januari

Van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 is het weer zover, Het Amsterdamse Winterparadijs in de Rai Amsterdam (georganiseerd door 4PM Entertainment). Vorig jaar trok het event meer dan 200.000 bezoekers, dit jaar willen we het weer zo’n groot succes maken! Het Amsterdamse Winterparadijs is een plek voor gezinnen, families, voor jong en oud om vrienden te kunnen ontmoeten. Het event staat voor intense gezelligheid en veelzijdige faciliteiten, waaronder de kerstmarkt. Twee weken lang kunnen de bezoekers hun hart ophalen en heerlijk struinen langs alle gezellige chalets met mooie items. Graag willen we hier een superleuke en gezellige markt van maken en zouden graag jouw merk hieraan toe willen voegen!

Tijdens het event bieden we de bezoekers de ultieme winterse, sprookjesachtige en gezellige beleving, zo ook op de kerstmarkt. De markt wordt een twist tussen verschillende productgroepen, zodat we aan ieders wensen kunnen voldoen. We zijn op zoek naar verscheidenheid en hier letten we dan ook op tijdens de inschrijvingen.

Het is ook mogelijk om korter te staan dan de gehele periode. Je kan al staan vanaf 2 dagen (€450), 1 week (€1800) of de gehele periode (€3150), de kramen zijn 3x3m
Selectieprocedure: ja, inschrijven kan tot en met zondag 1 december 2019

Mail naar: markt@hetamsterdamsewinterparadijs.nl
Organisator: 4PM Entertainment
meer informatie

Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.