Kerstmarkt Winter Village, Laren


De markt is in de Brink, Laren van vrijdag 13 december tot en met zondag 15 december

Van 22 november 2019 t/m 5 januari 2020 is het weer zover. Schaats- en kerstliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het oergezellige evenement Winter Village Laren op de Brink. Dit jaar terug van weggeweest: de Kerstmarkt! Van vrijdag 13 t/m zondag 15 december zal er weer een gezellige kerstmarkt georganiseerd worden door Winter Village Nederland.

Voor de Kerstmarkt zijn wij op zoek naar enthousiaste standhouders (geen foodtrucks). We willen de bezoekers een markt in echte winterse sferen bieden, waardoor ze verrast worden door mooie kramen, prachtige producten en een sprookjesachtig decor. We streven ernaar het aanbod op de markt zo divers mogelijk te houden.

Het is alleen mogelijk om deel te nemen aan de markt wanneer u alle dagen aanwezig kunt zijn. De openingstijden van de markt zijn als volgt:

Vrijdag 13 december van 16:00 tot 21:00
Zaterdag 14 december van 10:00 tot 18:00
Zondag 15 december van 12:00 tot 18:00

Er zijn drie verschillende staplaatsen. Een marktkraam met voorzet chalet, de houten omheining geeft de kraam de uitstraling van een chalet. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor een tent van 4×4 meter te kiezen. Onder de tent zal een vlondervloer gelegd worden. Ten slotte is er de keuze voor een houten chalet.

Wilt u deelnemen aan de kerstmarkt tijdens Winter Village Laren? Dan vragen wij u vriendelijk om een mailtje te sturen naar kerstmarkt@wintervillagelaren.nl

Mochten u nog vragen hebben, kunt u altijd even contact met ons opnemen.
Wij kijken uit naar uw reactie.

Deelname kan vanaf 250 euro, er zijn verschillende opties
Selectieprocedure: nee, inschrijven kan tot en met vrijdag 22 november 2019

Meedoen? Mailen naar kerstmarkt@wintervillagelaren.nl
Organisator: Winter Village Nederland B.V.
meer informatie

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.