Markt aanmelden

het is gratis!
voor op de voorpagina.

Nieuw hier? Lees eerst de spelregels
Organiseer je heel veel markten? formulier is makkelijker

Jouw gegevens

Naam van het evenement. Bijv. verjaardagsfeestje

Wanneer

tot
Tijden tot

Dit evenement vindt elke dag plaats tussen de begin- en einddatum, waarbij de start- en eindtijd voor iedere dag gelijk zijn.

Waar

Maak een locatie aan of start met typen om een eerder aangemaakte locatie te zoeken.

Locatie niet gevonden

Update je adres informatie hierboven om een exacte kaartlocatie te genereren.

Details


Details van het evenement. HTML toegestaan.

Er is bij sommige mensen een storing “geef geldig mailadres”. Aan de storing wordt gesleuteld. Tot het opgelost is: mail me je markt en ik zet ‘m er met de hand in. Excuses voor het ongemak.

Evenementnaam | Wanneer | Evenement start om | tot | Adres | Plaats | Details van het evenement. 100 woorden | Website | organisator Entreeprijs

Zoek je nog deelnemers voor op je markt? We kunnen honderden mensen voor je mailen, het op facebook zetten én twitter KLIK HIER voor meer info.

 

De spelregels

 

Als je markt de stempel “fijne, creatieve markt” van Mevrouw Markt krijgt, verschijnt deze op de voorpagina. Over plaatsing wordt niet gecorrespondeerd. Plaatsing is gratis.

★ Richt je tekst op bezoekers van de markt. Er is hier geen plek voor zoeken naar deelnemers. Wervende teksten worden verwijderd. Als je deelnemers zoekt, vul dan OOK het onderstaande EN dit speciale formulier in.

★ Ik kijk of je markt past onder de noemer “fijne, creatieve markten” op basis van teksten, ervaringen van mezelf en anderen en de website van je markt.

★ Een fijne, creatieve markt is een markt met handgemaakte artikelen, eerlijke producten, waar een fijne sfeer hangt, waar lekker eten is en leuke dingen zijn om te doen.

★ Op de homepagina staan alleen fijne, creatieve markten. Op de voorpagina staan géén: rommelmarkten, markten met alleen vintage en of brocante, kledingmarkten, streekmarkten en food(truck)festivals. Er worden geen markten bij evenementen/festivals met entree geplaatst. Deze markten aanmelden is dus zonde van je tijd 🙂

★ Markten die wekelijks zijn, worden niet op deze website vermeld.