Braderie


Deze markt is al geweest!
Kijk op mijn homepagina welke markten er binnenkort zijn

Leuke, lokale braderie van 45 kramen, bijzondere producten zoals handgemaakte woonaccessoires, Tiffanyglas, Marker bandjes en lappen, handgemaakte kinderschortjes van Marker stof, ambachtelijke bakmixen, poffertjes, handgemaakte zeepjes en streekproducten.

Ik (Mevrouw Markt) dacht: ai een braderie, past dat wel op mijn site??, dus ik heb eens even gemaild met Geertje van de organisatie en zij verzekerde me:

“We organiseren nu voor de 3e keer een Braderie, maar deze hebben we in eigen beheer, er komt dus geen marktmeester aan te pas. We waren niet tevreden over de producten die door hem waren geregeld. We hebben nu zelf kraamhouders benaderd en weten nu precies wat er komt.  Het is grotendeels lokaal en met de hand gefabriceerd en heel divers, ook geen dubbele kramen. Er komt bv ganzenkleding van Marker stof ( voor betonnen ganzen ), erg gewild.  Streekproducten zoals, jams, kaas, likeur, gerookte worst van Marker gans, gehaakte mutsen en sjaals. Suikerspin en popcorn, verse haring, handgemaakte woonaccessoires, geborduurde handdoeken en slabbetjes. Vlechtjes zetten door de plaatselijke schoonheidssalon, producten uit Afrikaanse landen .
Sieraden van fietsbanden, ambachtelijke thee, maar ook mooie lingerie, dat wordt dan wel binnen verkocht, zodat er ook door de dames kan worden gepast. Binnen kan men ook aanschuiven voor een workshop doosjes beplakken met Marker stof.
Enkele oude ambachten zoals; netten boeten en Marker klederdracht borduren wordt ook binnen gedemonstreerd.”

En dus.. staat ‘ie er natuurlijk bij.

Datum: 26 aug ★ 11:00 - 17:00 uur

meer informatie


Entree: gratis
Locatie: Het Trefpunt, Marken.

Kaart wordt geladen...

Zet meteen in je agenda!
0Foutje gezien? Geef het door