Halloweenfair


Wanneer

8 okt t/m 9 okt    
15:00 - 21:00

Evenement type

15 jaar Halloweenfair in Hem 2022

Na twee jaar corona kan het eindelijk weer gehouden worden de Halloweenfair in Hem na vier geslaagde edities van de Halloweenfair in Hem, zijn wij weer volop bezig met het vervolg hierop. De Halloweenfair die ooit in 2002 bij de pompoenboerderij in Onderdijk is begonnen en daar tien edities heeft gehad .De afgelopen periode is er veel energie gestoken in het organiseren van de 15-jarige jubileum editie van Halloweenfair op zaterdag 8e en zondag 9e oktober. Tijdens de fair zullen er talloze activiteiten plaatsvinden, zoals een hele gezellige sfeermarkt met grote variatie aan kramen met o.a. de lekkerste, streekgebonden, producten, beauty & wellness, sieraden & mode en huis en tuindecoratie.

 

Voor een ieder wat wils. Zoals u van ons gewend bent zal het terrein ook dit jaar weer worden aangekleed in Halloween sfeer. Voor de kinderen is er een spookhuis. Er is een workshop pompoen uithollen. Diverse Halloween spelletjes snotjesgraaien komt ook nog een keer terug . Ook de oldtimershow is dit jaar weer aanwezig op het terrein van de oude melkfabriek de Volharding in Hem. Daar is dit jaar ook het spookhuis met griezelsteeg.

 

Op zaterdagmiddag komt voor de kinderen de goochelaar Jorrit zijn goochelkunsten vertonen. In de avonduren Halloween by night dit zal in het teken zijn van het 15-jarige jubileum via een ledschermbus. Zondagmiddag komt Linedance groep Westfriese shuffle uit Venhuizen met een linedance demo .En wie kent haar niet Kaatjesstip zij komt langs met haar poppen. Dit jaar ook weer een theatervoorstelling van Yoga &Theaterschool Joost van Eijk uit Grootebroek .

De Halloweenfair in Hem start zaterdag 8 oktober om 15.00 uur en duurt tot 21.00 uur en op zondag 9 oktober begint de fair, met een rommelmarkt voor de kinderen om 11.00 uur en duurt 17.00 uur.

 

De gratis toegankelijke Halloweenfair in Hem wordt gehouden in het pittoreske dorpje Hem. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Voor meer informatie kijk op de website; http://halloween-in-hem.jouwweb.nl
Navigatie Hemmerbuurt 76 1607CL Hem.