Wollig Landleven Fair


De Wollig Landleven fair is in samenwerking met kasteel Vosbergen en wordt gehouden op het gehele terrein rondom het kasteel.

Op het voorterrein is catering te vinden en zijn er diverse stands met bedrijven die connectie hebben met het kasteel voor bijvoorbeeld onderhoud. U zult een goede indruk krijgen van wat er allemaal rondom kasteel afspeelt om het in goede staat te houden. Ook zal er uitgebreid uitleg gegeven worden over de historie van het kasteel tot en met de dag van vandaag. U kunt ook deelnemen aan een bezichtiging. Hiervoor kunt u zich ter plekke inschrijven.

Op het terrein achter het kasteel, genaamd de Bongerd, vindt u tientallen kramen. Vele standhouders zullen met passie en gedrevenheid hun producten en waren op het gebied van wol, lifestyle en streekproducten aanbieden. In de boomgaard is een HandwerkVrijplaats waarin iedereen kan aanschuiven om te handwerken en kennis en ervaring uit te wisselen. U zult versteld staan van de diversietijd, kwaliteit en specialiteiten op de fair.

Datum: 3 jul ★ 10:00 - 16:30 uur

meer informatie


Entree: € 5
Locatie: Kasteel Vosbergen, Heerde.

Kaart wordt geladen...

Zet meteen in je agenda!
0 Foutje gezien? Geef het door