Zeldzaam Mooi Markt


Deze markt is al geweest!
Kijk op mijn homepagina welke markten er binnenkort zijn

De Markt, een prachtig plein, vlakbij het centrum van Arnhem is de perfecte locatie voor zes edities van de Zeldzaam Mooi Markt. Een markt conform de laatste RIVM richtlijnen met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders. Er is voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

 

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud. Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

 

In samenwerking met de ondernemersvereniging van de Markt zal er een combinatie zijn van ruime terrassen voor een heerlijk hapje of drankje en de Zeldzaam Mooi Markt. Genieten dus!

Datum: 19 sep ★ 11:00 - 17:00 uur

meer informatie


Entree: gratis
Locatie: Markt, Arnhem.

Kaart wordt geladen...

Zet meteen in je agenda!
0 Foutje gezien? Geef het door