Tuinmarkt 🌱🌿 zomer editie, Leeuwarden


De markt is in Leeuwarden op zaterdag 29 juni

Nieuw! Tuinmarkt – in het groene hart van Leeuwarden!

In 2019 gaan we in de sfeer van het seizoen (lente, zomer, herfst en winter) een Tuinmarkt organiseren! Dit doen we samen met De Koperen Tuin in Leeuwarden. Park, eten, drinken, muziek en een relaxte sfeer maken de Prinsentuin in Leeuwarden een uitstekende locatie voor dΓ© Tuinmarkt!

Het idee: Een slinger van vrolijke stands, midden in de Prinsentuin, waar deelnemers hun producten op het gebied van lifestyle, huis en tuin, beauty, hippe mode en accessoires, vintage, curiosa, creativiteit, gezondheid en meer presenteren, dat wordt dΓ© Tuinmarkt. Rondom de vijver en het gezellige terras van De Koperen Tuin is tijdens de markt(en) genoeg te doen voor het hele gezin.

DΓ© Tuinmarkt wordt een fijne plek waar je lekker langs de kraampjes struunt, kunt socializen, genieten van eten, drinken, activiteiten en live muziek!

MEEDOEN?
Wil je laten zien en proeven wat je in huis hebt? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Ben je creatief en/of kunstzinnig en wil je jouw werk graag aan een groot publiek tonen en verkopen? Speel je in een leuke band waarvan iedereen het verdient om jouw te mogen horen? Of wil je een workshop of demonstratie verzorgen? Kortom: Heb je iets wat goed bij het concept van de Tuinmarkt past en heb je zin om de markt te komen versterken? Meld je dan aan via het inschrijfformulier!

Deelname kost €47,50 excl btw, de kramen zijn 4×1.20
Selectieprocedure: ja, inschrijven kan tot en met zaterdag 15 juni 2019

Via inschrijfformulier op de siteΒ bengevenementen.nl
Organisator: BENG Evenementen
meer informatie

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.