,

aansprakelijkheidsverzekering


Floor mailde me met een vraag over een aansprakelijkheidsverzekering waar ik geen antwoord op heb. Bij markten die ik zelf organiseer wordt die niet van deelnemers verwacht, bij andere creatieve markten heb ik er nog niet van gehoord. Enig geïnternetspeur leert me dat mensen die aan reguliere (week)markten meedoen wel verzekeringen afsluiten, maar van de hoed en de rand weet ik niets. Weten jullie een antwoord op haar vraag:

“Deze zomer deel ik mee aan verschillende kunstmarkten hier in Frankrijk. En hiervoor wordt telkens een aansprakelijkheidsverzekering gevraagd. Heb jij misschien tips van hoe en wat?”

Leuk voor je Insta: @floorkoop
Afbeelding: Floor natuurlijk.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *