,

aansprakelijkheidsverzekering


Floor mailde me met een vraag over een aansprakelijkheidsverzekering waar ik geen antwoord op heb. Bij markten die ik zelf organiseer wordt die niet van deelnemers verwacht, bij andere creatieve markten heb ik er nog niet van gehoord. Enig geïnternetspeur leert me dat mensen die aan reguliere (week)markten meedoen wel verzekeringen afsluiten, maar van de hoed en de rand weet ik niets. Weten jullie een antwoord op haar vraag:

“Deze zomer deel ik mee aan verschillende kunstmarkten hier in Frankrijk. En hiervoor wordt telkens een aansprakelijkheidsverzekering gevraagd. Heb jij misschien tips van hoe en wat?”

Leuk voor je Insta: @floorkoop
Afbeelding: Floor natuurlijk.

4 reacties

  1. Elizabeta

   Heel leuk die site!
   Ik lees nergens hoe iemand mee kan doen aan een markt.
   Waar meld ik me aan?
   Heb ik een vergunning voor nodig?
   Van wie? Gemeente, KVK…?
   Moet ik per se ingeschreven staan als een bedrijfje?
   Wat zijn de kosten om een plaats te nemen op een markt?
   Aan wie betaal ik dan?

   Ik zou heel graag meewillen doen met zelf gemaakte bonbons en cookies.

   Hoop ik op een antwoord zsm.

   Groetjes,
   Elizabeta

   Graag een antwoord!

   Beantwoorden
   1. Mevrouw Markt

    Hoi Elizabeta (en andere lezers),

    (ik heb je ook gemaild, maar voor de mensen na jou die dit lezen en het zich ook afvragen)
    Ik kan me voorstellen dat het voor sommige mensen verwarrend is, ik krijg inderdaad zo nu en dan de vraag: ik wil meedoen, hoe kan dat dan?

    Op mijn site staat een overzicht van markten, ik bepaal wat erop mag en wat niet ????‍♀. Ik organiseer de markten niet zelf. Vragen over meedoen, ingangseisen etc. kun je stellen aan de organisator.

    Weet je niet hoe of wie? Ik heb mailadressen van ± alle leuke markten in Nederland, dus daar kan ik je wél mee helpen.

    Alle vragen die je verder stelt, die kreeg ik best regelmatig, daarom schreef ik een aantal blogs (https://mevrouwmarkt.nl/leuke-markten/deelnemers/) en deze lijst met tips (https://mevrouwmarkt.nl/tips/) en álles maar dan ook alles wat ik weet, schreef ik in mijn boek (ook als eBook verkrijgbaar) “Meedoen aan een markt”. (Maar jij wist al dat ik een boek heb geschreven, want ik zag je bestelling net binnenkomen, gaaf, ik ben altijd zo blij en trots als ik een boek verkoop.)

    Mocht je daarna nog vragen hebben, stel ze dan meteen want die kan ik dan ook weer op mijn blog beantwoorden.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *