,

Wat neem je mee?


Het duurde heel wat markten voordat ik eindelijk een lijstje begon te maken met wat ik niet moest vergeten. De meeste dingen had ik natuurlijk bij me: verkoopwaar, wisselgeld, een tasje met productiedingen zoals schaar, pen en touw maar omdat ik geen lijstje had moest ik élke keer weer goed nadenken wat ik niet moest vergeten, en dat kostte me tijd die ik liever besteed aan konijnen aaien (bij wijze van spreken).

Een paar jaar geleden maakte ik deze paklijst als bijlage voor mijn boek over Meedoen aan Markten. Rianne van Mutssee vertelde me dat ze er vaak mee werkte en dat ze hem aanvulde met wat ze zelf nodig heeft. Heb je de paklijst nog en niet en wil jij ‘m ook printen, klik dan hier.

De paklijst maakte ik begin 2017 en binnenkort wil ik een nieuwe versie maken en gratis delen. Jij hebt vast een lijstje met dingen die je altijd meeneemt naar de markt waaraan je meedoet. Heb jij nog aanvullingen op m’n lijst?

Over een maandje zet ik de nieuwe paklijst online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *