marktje van Winkels op Wielen bij “Wat, is dat Patat? ” πŸ₯”


De markt is in de WagenwerkPlaats Amersfoort op 2e paasdag: maandag 22 april

Wat is dat Patat? is “Het weet –wat- je- eet- festival” voor kinderen. Melk komt van een koe, kippen leggen eieren, wol krijgen we van de schaapjes en van aardappels maak je patatjes.

Op maandag 22 april, tweede paasdag, wordt het terrein van de Wagenwerkplaats, aangekleed als een boerderij. Met koeien, schapen, strobalen, allerlei quizjes en proefjes om op een laagdrempelige manier kinderen bewuster te maken van waar eten vandaan komt.

Winkels op Wielen organiseert gezellig marktje. Daarom zijn we voor dit festival uitsluitend opzoek naar ondernemers die dat met hun waar kunnen uitstralen. Verkoop jij spullen, dingetjes, speelgoed of kleding waar kinderen, vaders en moeders, Opa’s en Oma’s blij van worden? Alles wat mooi leuk lekker gezond puur duurzaam of gek is is welkom

Winkels Op Wielen selecteert op creatieve (web-)ondernemers. En op schoonheid, humor, originaliteit en duurzaamheid. Daarnaast zorgen we voor een gevarieerd aanbod. De markt biedt jou de mogelijkheid om je winkel-voor-een-dag te openen. Heb jij een winkel op wielen? Verkoop jij, je waar vanuit een bakfiets, retro caravan, een heel mooi busje, een aanhangwagen, winkelwagentje of een ander grappig ding op wielen? Of huur je liever een kraam om je mooie spullen te showen en denk je te passen binnen ons concept? Meld je dan aan.

Deelname kost M Grond plek 35,- Kraam 45,- L grondplek 55,-, de kramen zijn Kraam 3 meter M 3 meter(open ) L 4,5 (open)
Selectieprocedure: ja, inschrijven kan tot en met donderdag 18 april 2019

via de site van winkels op wielen
Organisator: Winkels op Wielen
meer informatie

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.