, ,

Zegt die ene deelnemer tegen die andere…


.. waar de volgende leuke markt is!

Want jij weet soms van een markt die nog neit op mijn site staat, super zonde want duizenden bezoekers komen elke maand op mijn site op zoek naar leuke markten. Juist ook die kleinere, bijzonderdere, gekke, eenmalige markten die je niet zomaar kan vinden. Deel wat je weet!

Op mijn website wil ik graag het beste overzicht van leuke markten in Nederland en België zetten, maar dat kan ik niet alleen. Ik heb aanmeldingen nodig van organisatoren én tips van deelnemers die meedoen aan leuke. Zo wordt het overzicht completer en beter.

Organiseer je een markt? Zet jouw editie gratis op mijn homepagina.
Ken je een leuke markt die er nog niet op staat? ik-weet-nog-leuke-markt

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.